2012. december 12., szerda

Aranyhaj deluxe baba színváltó póthajjal,ÚJ!!AKCIÓ - Jelenlegi ára: 3 490 Ft


.
             
.                                                      Üdvözlönk az aukciónkon!
Válogass új, hibátlan játékbolti termékeinkből és spórold meg a futárszolgálat költségeit!  
Kiszállítással működő internetes játékboltot üzemeltetünk, de úgy gondoltuk, elérhetőbbé tesszük termékeinket. Sokakat elrettent a vásárlástól a futárszolgálat díja, így viszont ajánlott levélként, súly alapon kiszámított költséggel postázunk mindent. Szeretnénk, ha a vásárlást követő 3 napon belül felvennéd velünk a kapcsolatot és 5 munkanapon belül beérkezne az átutalás, így mi is gyorsan el tudjuk juttatni hozzád a kiválasztott játékot.  
                                            
Aranyhaj deluxe baba színváltó póthajjal, ÚJ, 4990. - helyett!!
Itt a Disney rajzfilmek legújabb sztrája Aranyhaj a szőke hercegnő!
A komplett készlet tartalmaz egy ollót, egy szivacsot, egy kiöntőt, póthajat, egy kisállatot, és egy hajtcsatot.
Varázsold át babád hajszínét amikor csak akarod! Csak öntsd rá a meleg vagy hideg vizet, és a póthaj máris elszíneződik.
Mindegyik Aranyhaj baba nagyon szép, rengeteget eladtunk már belőlük teljes áron is! Most még jobban megéri, töltök fel különböző változatokat, keresd az aukcióink között! Ha igazán szép babát szeretnél venni karácsonyra, akkor az Aranyhaj babákat kifejezetten ajánlom. Simba termékek, kiváló minőségben, színes, részletgazdag, természetesen eredeti dobozában, bontatlanul!
                                                      ~Személyes átvétel feltételei~
Személyes átvételi pontunk nincs, de mivel sokan kértétek, így a XI. kerületben lehetőséget biztosítunk erre. Az átvételi hely egy étterem, itt készpénzes fizetésre nincs lehetőség, csak a csomagok átadására. Ezért ugyanúgy, mintha postáznánk, előre utalást kérünk, ilyenkor természetesen csak a vételárat kell elutalni. A pénz beérkezése után egyeztetünk, hogy mikor tudod átvenni a csomagot, általában aznap vagy másnap, de hétvége is megoldható. Kérlek, ha ezt a lehetőséget választod, ezt a feltételt fogadd el, másképp sajnos többek közt a rendelések mennyisége miatt sem megoldható a személyes átvétel.



Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Az aukció vége: 2012-12-15 10:31
. Aranyhaj deluxe baba színváltó póthajjal,ÚJ!!AKCIÓ - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése