2012. december 1., szombat

OPEL OMEGA B2 jobb első gyári lámpa - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

OPEL OMEGA B2 bontásból! a belső rész fekete, mint az astra enjoy első lámpa. Képen látható állapotban! Gyári hella. Úgy kaptam az ismerősömtől, aki bontotta az autót. Én nem értek hozzá, de amint látom nem hiányzik semmi.
Ha kérdésed van akkor tedd fel!
Kérem csak az licitáljon az aukción aki az alábbi feltételeket elfogadja!!!!!
Termék azé lesz aki a lejáratkor a legmagasabb licitet teszi rá, így  az „ adok érte egy ezrest tesókám, oszt add máá nekem annyié” emberek kérem mellőzzenek! Természetesen tisztességes ajánlat esetén előfordulhat előbb zárás.
Olyan nyilvánvaló dolgokat nem szeretnék 10x leírni, amik a termék leírásból egyértelműen kiderülnek. A leírásban minden pontosan szerepel, és semmi más nem jár a termékhez. Ha lenne hozzá más tartozék is, akkor értelem szerűen az oda lenne írva.
Üzletrontó, rosszindulatú, kötekedő, okoskodó hozzászólókat tiltólistámra teszem.
Csak az licitáljon aki komolyan gondolja az adás-vételt, és egy héten belül le tudjuk rendezni azt.
Ellenkező esetben a vevő negatív értékelése és tiltó listára tétele mellett újra hirdetem a terméket. Hetekig tartó levelezésekbe illetve csak két hét múlva tudnám átvenni, utólagos időhúzó ígéretekben nem hiszek és nincs rá időm.
 Senki után nincs kedvem nyomozgatni, telefonálgatni. Az aukció zárása után a rendszer küld egy e-mailt az adataimmal, elérhetőségeimmel és a megnyert termék linkjével, innentől kezdve a vevő kötelessége, hogy kommunikáljon velem.                             
Sikeres licitálás, és aukciónyerés után semmiféle üzlet lemondó kifogás nem érdekel. Például a legáltalánosabb indokok közül egy pár: tévedésből a gyerek licitált, rájöttem, hogy most nincs pénzem, a haverom használja a vatera regemet stb… Illetve az olyanokat akik a licitálás után meggondolják magukat, de félnek a negatív értékeléstől ezért jellemtelen módon húzzák az időt, majd átveszem ekkor meg akkor ígéretekkel, családi problémákat felsorolva, de közben már rég nem kell nekik a termék. (Sajnos ezeket tapasztaltból tudom. )


Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2012-12-04 16:52
. OPEL OMEGA B2 jobb első gyári lámpa - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése