2012. december 27., csütörtök

Szupi plusz cipő - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció tárgya: 1 pár 20-as gyönyörű zárt cipőke. Jól tartja  a bokát! Könnyű tisztítani! A kislányom imádta, de hamar kinőtte sajnos, pedig igen kényelmes darab. Most potom pénzért hozzájuthatsz! Ha kérdésed van, írj.
Belső talphossz 12 cm, külső: 14, 5cm
Eredeti ára: 9000 volt, most 10000 felett lehet kapni.
Speciális szuperjó SUPI+ cipő! Amit erről tudni kell:
1. Tart : Speciális hosszú , erős kéreg/a kéreg magas kialakitása, felső pontja az achiles tapadás-pontjáig ér/ biztositja a stabil tartást.
2. Támaszt : A Thomas sarok /belső oldalon hosszabb / belső oldalon magasabb /supináló/ ék alakúan kialakitott mechanikusan támasztja alá a sarokrészt.
3. Tornáztat: A cipő orrfelhajlása nagyobb, /legördülés könnyed / a hosszboltozat izomzatának a cipőben történő tornáztatását végzi. A betét nélküli lábbelik az izomzat feltámasztása nélküli könnyed járást teszik lehetővé. A bokacsontnál levő szivacspárnák megakadályozzák, hogy az erős , magas kéreg a bokacsontokat irritálják, a jó komfortérzést fokozzák. A cipők belső oldala egyenes, nem terelik a lábfejet semmilyen irányba, hagyják a lábfejet kiterülni, amit a szélesen kialakitott orrforma lehetővé tesz. Az orrmagasság nagy, tehát a lábujjak és a lábfej szabad mozgását segítik.
A könnyitett szerkezetű gumitalp, a szerszámba öntött jó kopásállóságú, mindig azonos /5-7 fokos/ döntésű sarok, a szélesen kialakitott talp a stabil , biztos járást teszi lehetővé. A kapta, a lábbelik kialakitása nagy tapasztalatokkal rendelkező ortopéd szakorvosok véleményezésével, a lábbelik tesztelésével történt.
A természetes anyagú /bőr felsőrész, bőr bélés, bőr talpbélés/ lábbelik az egészséges viseletet, a lábak jó szellőzését, a stabil biztos járást, a statikai problémák megoldását, a deformitások megelőzését /pl. lúdtalp/ szolgálják. A SUPI+® név regisztrált védelem alatt, a kéreg és sarok kialakitása ipari mintaoltalom alatt áll, csak a SUPI+® lábbelik készitésénél használhatók fel.
 
Állatszőr-, és dohányfüstmentes lakásból származó ruhák, babás mosószerrel mosva.
Személyes átvétel:
Újpesten, vagy Közvágóhíd, Boráros tér, Nagykörút, 3-as metró megállói (főképp Ferenc krt-Újpest Kp. közt, de rugalmas vagyok), 14-es villamos megállói (főképp Lehel tértől Újpest Kp. ig), Lurdy, 1-es villamos vonala Lágymányosi híd-Árpád híd pesti hídfő közt. A személyes átvételről érdeklődj leütés előtt, ha nem szerepel a helyszín a felsoroltak közt, hátha meg tudjuk oldani.
Szívesen postázom is előreutalás után, a magyar posta aktuális díjszabása szerint. Pontos postai díj: leütés és csomagolás után.
Kérdezz bátran!
Kérésre előrébb hozom a zárást!


Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2013-01-15 15:38
. Szupi plusz cipő - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése